Jutta Gustafsberg Iltalehdessä: Rasvanpolttoa voi tehostaa mausteiden avulla
Painonhallinta ja laihduttaminen ovat monelle arkipäivää, mutta harva on ehkä tullut ajatelleeksi, että sen lisäksi, että tarkkailee sitä mitä syö, kannattaa tarkkailla myös sitä miten maustaa. Näin ainakin, jos uskomme fitnes-valmentaja Jutta Gustafsbergiä.
- Mitä tulisempi sen parempi. Cayennepippurilla, cajun-mausteella ja erilaisilla chileillä on termogeeninen vaikutus, joka edistää rasvanpolttoa, Gustafsberg kertoo Iltalehden haastattelussa.
Voimakkaiden mausteiden lisäksi myös yrteillä saa mukavasti uutta makua, mikä taas tekee tutuistakin ruoista heti uudenlaisia.
- Lihoille sopivia yrttejä ovat esimerkiksi persilja, timjami, korianteri, ruohosipuli, minttu, basilika ja rosmariini.
Lue myös: Epäonnistuiko painonpudotus? Tutkijat listasivat 5 yllättävää syytä
Lähde: Iltalehti