Kuva: AOP

Kerrassaan kammottava ilmestys – Heidi Klumin halloween-asu on jälleen täydellisesti onnistunut

01.11.2019 21:15 - Sallamaari Niittymäki

Klum jakoi koko pukeutumisprosessinsa seuraajilleen.

Halloween-asujen kuningattareksikin tituleerattu mallikaunotar Heidi Klum, 46, on taas vauhdissa. Kerroimme aiemmin huippumallin hulluimmista halloween-asuista. Tällä kertaa hän vei pukeutumisensa seuraavalle tasolle. Klum päätti sonnustautua tämän vuotiseen asuunsa kaiken kansan nähtävillä Amazon Prime -kirjakaupassa New Yorkissa.

Halukkaat saivat seurata maskeerausta paikan päällä kirjankaupan näyteikkunan takaa. Sen lisäksi Klum kuvasi myös koko projektin livenä Instagramiinsa. Klum kertoi, että asun tekemiseen meni kaikkiaan 10 tuntia. Se sisälsi raskaan maskeerauksen, peruukin ja proteeseja.

Lopputuloksesta tuli suorastaan kammottava. Klumin hahmosta muodostui jotain, joka muistuttu sekä alienin että zombia. Tämän alasti olevan Frankensteinin morsianta muistuttavan olion suonet näkyivät läpi joka puolelta ja aivot olivat näkyvillä lasikuvun alla. Lisäksi sen selässä kiemurteli paljon johtoja, jotka toivat mieleen scifi-elokuvien tieteelliset kokeet. Klumin aviomies Tom Kaulitz pukeutui myös teeman mukaisesti. Hänen hahmonsa oli verinen ja raadeltu astronautti. 

Voit katsoa lopputuloksen ja Klumin jakamia Instagram-kuvia maskeerauksesta alta.

Tom Kaulitz ja Heidi Klum

(kuva: AOP)

Lue myös: Katso julkkisten parhaimmat halloween-asut kautta aikojen - ota vinkit talteen

Lue myös: Huippumalli Heidi Klum julkaisi videon alusvaatteisillaan - nakuilulle erikoinen syy

Lue myös: Seksikäs merenneito! Kylie Jennerin halloween-look hurmaa somessa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat