Kuva: Shutterstock

Ovatko tässä vuoden häät? Intian rikkaimman miehen poika astui avioon ökyhäissä

14.07.2024 22:15 - Nina Turunen / niina.turunen@bauermedia.fi

Intian rikkaimman miehen pojan häissä ei säästelty.

Intiassa nähtiin perjantaina 12. heinäkuuta hulppeaa pukuloistoa, kun maailmanlaajuiset julkkikset, bisnespohatat ja poliitikot saapuivat juhlimaan miljardööri Anant Ambanin, 29 ja hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä Radhika Merchantin, 29, häitä. EuroNewsin mukaan nämä juhlallisuudet olivat huipennus kuukausia kestäneille lukuisille juhlatilaisuuksille.

Nelipäiväiset hääjuhlat alkoivat perinteisellä hindulaisella hääseremonialla, jota seurasi suuri vastaanotto koko viikonlopun ajan. Paikallisen median mukaan häiden vieraslistalta löytyivät muun muassa Kardashianit, laulajatähdet Drake, Adele ja Lana Del Rey, Britannian entiset pääministerit Tony Blair ja Boris Johnson sekä jalkapalloilija David Beckham. Juhlallisuudet pidettiin Mumbaissa Ambanin omistamassa Jio World Convention Centerissä sekä heidän perheensä kotona, 27-kerroksissa kerrostalossa. 

Jo pelkästään häitä edeltävät juhlallisuudet ovat olleet ylellisiä ja täynnä tähtiä. Maaliskuussa sulhaselle järjestettiin kolmipäiväinen juhla, johon saapui 1200 vierasta, mukaan lukien Rihanna, Akon sekä teknologiamiljardöörit Mark Zuckerberg ja Bill Gates. Toukokuussa Ambanit veivät vieraita risteilylle Italiasta Ranskaan Katy Perryn ja Pitbullin esitysten säestäminä. 

Viime viikolla poptähti Justin Bieber esiintyi sadoille vieraille yksityisessä häitä edeltävässä konsertissa. Tapahtumassa esiintyi myös tunnettuja Bollywood-tähtiä. EuroNewsin mukaan Bieberille maksettiin esiintymisestä 10 miljoonaa dollaria. 

Voit katsoa videoita Bieberin esiintymisestä alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sulhasen isä Mukesh Amban, 66, on Forbesin mukaan maailman yhdeksänneksi rikkain mies, jonka nettovarallisuus on 116 miljardia dollaria. Hän on myös Aasian rikkain henkilö. Ambanin omistama Reliance Industries on massiivinen monialayritys, jonka vuotuinen liikevaihto on yli 100 miljardia dollaria.

Lue myös: Voiko häihin pukea mustan mekon? Tapakouluttaja kertoo

Lue myös: Pesukarhu keskeytti jalkapallopelin - katso someyleisön hurmannut video

Lähde: EuroNews

Kilpailut

Uusimmat