Kuva: Shutterstock

Fanien pyyntöön on vastattu - HBO:n hittisarjan kolmannen kauden kuvaukset alkavat

18.07.2024 20:15 - Nina Turunen / niina.turunen@bauermedia.fi

Euphorian kolmannen kauden tuotanto alkaa ensi vuonna.

HBO-menestyssarja Euphorian kolmannen kauden kuvaukset aloitetaan pitkän viivästyksen jälkeen tammikuussa 2025.

- Olen innoissani siitä, että pääsemme aloittamaan Euphorian tuotannon tammikuussa. Odotamme innolla, että pääsemme herättämään sarjan uuden kauden henkiin faneille, sanoo Francesca Orsi, HBO:n ohjelmoinnin varatoimitusjohtaja ja HBO:n draamasarjojen ja -elokuvien johtaja.

Uudella kaudella nähdään kaikki sarjan päänäyttelijät kuten Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Hunter Schafer, Storm Reid, Alexa Demie ja Eric Dane. Fezcon roolia näytellyt Angus Cloud menehtyi viime vuonna ja samaan aikaan jotkut näyttelijät, kuten muun muassa Barbie Ferreira, ovat ilmoittaneet, ettei heitä nähdä enää sarjan parissa.

Kauden tuotanto alkaa lähes täsmälleen kolme vuotta sarjan toisen tuotantokauden ensi-illan jälkeen. HBO ilmoitti aiemmin maaliskuussa sarjan kolmannen kauden tuotannon viivästyneen. Viivästysten taustalla olivat käsikirjoittajien ja näyttelijöiden lakko vuonna 2023 sekä sarjan näyttelijöiden suosion kasvu. Menestyksen myötä näyttelijät varattiin täysin muihin projekteihin. 

Euphoria on yksi suoratoistopalvelu HBO:n suosituimmista sarjoista. Se on tähän mennessä saanut 25 Emmy-ehdokkuutta ja yhdeksän voittoa.  

Lue myös: Vuoden 2006 hittielokuvalle lupaillaan nyt odotettua jatko-osaa - mukana myös Meryl Streep

Lue myös: Asusteet vievät asun uudelle tasolle - Zendaya esitteli lookin, josta kelpaa hakea inspiraatiota

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat