Kuva: AOP

Harry Potter -tähti Rupert Grint näyttelee uuden suomalaiselokuvan pääosassa

07.08.2024 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Elokuvan budjetti on huikeat 5,5 miljoonaa euroa.

Harry Potter -elokuvissa Ron Weasleytä näytellyt Rupert Grint nähdään Yön lapsi -nimisen suomalaiselokuvan toisessa pääosassa. Elokuvaa tähdittää Grintin lisäksi näyttelijä Seidi Haarla

Elokuvan ohjaa Hanna Bergholm, jonka ensimmäinen pitkä elokuva oli kauhudraama Pahanhautoja (2022). Elokuvaa tähdittävät Haarlan ja Grintin lisäksi muun muassa Pamela Tola ja Pirkko Saisio.

Elokuvan kuvaukset alkavat elokuun aikana Liettuassa. Elokuvan budjetti on 5,5 miljoonaa euroa, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen kalleimmista suomalaisista elokuvista.

"Yön lapsi on psykologinen trilleri, joka pureutuu vanhemmuuteen liittyviin epävarmuuksin ja tunteisiin ennennäkemättömällä tavalla. Lapsista haaveilevat suomalainen Saga (Haarla) ja britti Jon (Grint) muuttavat suomalaisen metsän keskellä sijaitsevaan ränsistyneeseen taloon, jossa Saga on viettänyt lapsuuden kesät. Pian he saavat terveen pojan, mutta pikkuhiljaa Sagan valtaa pelottava tunne, että vaativassa vauvassa on jotain outoa", SF Studiosin tiedotteessa kuvaillaan.

Grint tähditti Harry Potter -elokuvia Daniel Radcliffen ja Emma Watsonin kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Harry Potter -näyttelijä ei ollut täysin tyytyväinen roolisuoritukseensa

Lue myös: Hittisarja Squid Game päättyy ensi vuonna

Lue myös: Aikuiset-sarjan käsikirjoittajalta tulee elokuva - katso ensimmäinen maistiainen

Lähde: SF Studios

Kilpailut

Uusimmat