Kuva: © Ulla Broholm / Yle

Suosittu kotimainen draamakomediasarja saa jatkoa

20.09.2024 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sarjan on ohjannut ja käsikirjoittanut Johanna Vuoksenmaa.

Johanna Vuoksenmaan ohjaama ja käsikirjoittama draamakomedisarja Hormonit! saa jatkoa. Sarjan keskiössä ovat nimensä mukaisesti hormonit ja niiden moninaiset vaikutukset iästä ja sukupuolesta huolimatta. 

Sarjan päärooleissa nähdään jälleen näyttelijät Karoliina Blackburn ja Robin Svartström. Sarjassa näyttelevät myös muun muassa Saga SarkolaAaro AirolaMinttu MustakallioMinea Lång ja Linnea Leino. Uusina kasvoina mukaan hyppäävät Jonna JärnefeltAugust JoensaloVäinö Siivonen ja Hilma Kotkaniemi.

"Toisella tuotantokaudella Elena (Blackburn) ja Patrik (Svartström) yrittävät ottaa selvää itsestään, toisistaan ja haaveistaan loppuelämänsä suhteen. He ovat saaneet omien vaihdevuosi-ikäisten kehojensa kemiat hiukan aiempaa parempaan tasapainoon, mutta ”syväaikuisuuteen” siirtyminen tuottaa yhä ei-toivottuja yllätyksiä. Jälkikasvun ja muiden läheisten elämässä kuohuvat myös monenlaiset hormonit. Kun soppaan heitetään serotoniinit, stressihormonit, antihistamiinit, melatoniinit, feromonit ja liraus äidinmaitoa ja kissanpissaa, on varmaa, että härdelli Elenan ja Patrikin ympärillä ei ole laantumassa", Ylen tiedotteessa kuvaillaan.

Karoliina Blackburn kertoo, että tekijät saivat katsojilta ensimmäisestä tuotantokaudesta roimasti positiivista palautetta.

"Johanna on mestari yhteiskunnallisten teemojen käsittelyssä. Sarjan saama palaute osoitti, kuinka suuri tarve näiden tarinoiden kertomiselle on", näyttelijä sanoo.

Lisätietoa toisen kauden julkaisuajasta on tulossa myöhemmin.

Lue myös: Yhtä poliisin taitoa Kari Hietalahti ei ole oppinut: 'Jos oikein tarkkaan seuraa, niin huomaa'

Lue myös: Riku Nieminen muistelee uransa alkua Robassa: 'Jos mokasin repliikin, saatoin nuorempana mennä huonoksi siitä'

Lue myös: Suomalaisessa uutuussarjassa tuntematon vihollinen hyökkää: 'Toivomme, että herättää keskustelua'

Kilpailut

Uusimmat