Kuva: All Over Press

Gwyneth Paltrow palaa valkokankaalle vuosien tauon jälkeen - syy yllättää

10.10.2024 21:15 - Nina Turunen / niina.turunen@bauermedia.fi

Gwyneth Paltrow palaa valkokankaalle Marty Supreme -elokuvassa.

Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow, 51, palaa näyttelijäntöihin viiden vuoden tauon jälkeen, kertoo Daily Mail. Paltrow nähdään pöytätennisammattilaisen Marty Reismanin tarinasta tehdyssä Marty Supreme -elokuvassa. 

Elokuvan tuottajana ja pääosan esittäjänä nähdään näyttelijä Timothee Chalamet, jota Paltrown ja tämän ex-miehensä Chris Martinin tytär Apple, 20, fanittaa.

- Gwyneth allekirjoitti sopimuksen Marty Supremesta tyttärensä vuoksi, joka on ollut ihastunut Dyyni-elokuvasta tuttuun tähteen jo vuosien ajan. Heti kun Gwyneth kertoi Applelle, että Timothee ei ole vain elokuvan tuottaja, vaan myös päänäyttelijä, hän pyysi äitiään hyväksymään tarjouksen, sisäpiirilähde kertoo Daily Mailille.

- Luettuaan käsikirjoituksen, hän rakastui siihen. Vaikka hänellä ei ollut suurta halua näytellä juuri nyt, hänen tyttärensä sai hänet vakuuttumaan. 

Paltrow jätti aikoinaan näyttelemisen, jotta hän voisi keskittyä Goop-hyvinvointibrändin kehittämiseen. Hän on sittemmin tehnyt yksittäisiä roolisuorituksia muun muassa The Politican -sarjassa ja ääninäytellyt American Horror Stories -sarjassa.

Marty Supreme tulee olemaan Paltrown ensimmäinen iso rooli sitten vuoden 2019 Avengers: Endgame -elokuvan, jossa hänet nähtiin Pepper Pottsin roolissa.

Gwyneth Paltrow on nähty useissa menestyselokuvissa ja hänet on palkittu Oscar-palkinnolla roolistaan elokuvassa Rakastunut Shakerpeare.

Chalamet nousi suursuosioon roolisuorituksestaan scifi-elokuva Dyynissä. Hän on lyhyessä ajassa saavuttanut useita Oscar-, BAFTA- ja Golden Globe -ehdokkuuksia muun muassa Call Me By Your Name, Beautiful Boy ja Wonka -elokuvista.

Lue myös: Legendaarisen kauhuelokuvan jatko-osan ensi-iltapäivä on selvillä - Neve Campbell tekee paluun

Lue myös: Suomalainen hittielokuva Netflixiin: "Nyt sen voi vihdoin katsoa myös muissa Pohjoismaissa"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat