Kuva: Yle

Yllätyspäätös: Ylen suosikkiohjelma loppuu

15.10.2024 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Ohjelma loppuu tämän vuoden joulukuussa.

Ylen suosittu Perjantai-ohjelma loppuu tämän vuoden joulukuussa. Ohjelman juontaja Sean Ricks kertoo asiasta Instagram-tilillään.

"Perjantain tv-ohjelma loppuu tämän vuoden joulukuussa. Silloin kuvaamme viimeisen jakson. Saimme tänään tiedon asiasta", hän kirjoittaa julkaisussaan.

Ricks ehti juontaa ohjelmaa kahdeksan vuoden ajan. Hän kertoo päättäneensä vuoden alussa, että tämä vuosi jää hänen viimeisekseen ohjelman juontajana.

"Kypsyttelin päätöstä pitkään, mutta minulla oli sellainen tunne, että olen tehnyt kaiken mitä voin ja sydämeni oli täynnä. Tietysti olisi ollut hienoa nähdä, että joku toinen ottaa kopin Perjantain keskusteluohjelmasta ja voisin itse siirtyä "katsojaksi", mutta näin tämä nyt meni", Ricks kirjoittaa.

Ricks kiittelee julkaisussaan vuolain sanoin sekä katsojia että Perjantai-ohjelman työryhmää.

"Haluan siis kiittää teitä kaikkia, parhaita parhaita katsojia, kaikesta palautteesta, tuesta, asiallisesta kritiikistä ja ennen kaikkea yhteisistä hetkistä. Kiitos myös kaikille vieraille, jotka täällä Tampereella avasitte elämäänne minua vastapäätä. Olipa kunnia tehdä tätä teille ihan mahtavan työporukkamme kanssa."

Juontajan mukaan Perjantai-dokkarit jatkuvat kaikesta huolimatta tavalliseen tapaan, vaikka itse tv-ohjelmaa on enää kahdeksan jaksoa jäljellä.

Voit katsoa julkaisun alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Ylen rakastettu hittisarja saa jatkoa - tässä ovat ohjelman uudet päähenkilöt

Lue myös: Suosikkiohjelma palaa tv-ruutuihin

Lue myös: Kari Hietalahtea luultiin kesken kuvauspäivän oikeaksi poliisiksi: 'Hän lähti tekemään työtä käskettyä'

Kilpailut

Uusimmat