Kuva: AOP

Sydney Sweeney lähes tunnistamaton uudessa roolissaan: "Nautin itseni haastamisesta"

17.10.2024 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sweeney tähdittää uutta Christy Martinista kertovaa elokuvaa.

Muun muassa White Lotus -sarjasta tuttu Sydney Sweeney, 27, kuvaa parhaillaan elämäkertaelokuvaa, jossa hän astuu nyrkkeilijä Christy Martinin saappaisiin. Valmistautuminen rooliin on ollut intensiivistä ja vaatinut Sweeneyltä paljon. 

David Michôdin ohjaama elokuva kertoo tarinan Martinin noususta maailman huipulle 1990-luvulla. Martinista tuli aikansa ikoni ja yksi tunnetuimmista naisnyrkkeilijöistä. Uransa hän lopetti vuonna 2012. Tämän jälkeen hän perusti säätiön, joka auttaa perheväkivallan uhreja.

Sweeney jakoi omalla Instagram-tilillään kuvia muodonmuutoksesta, jonka hän on käynyt läpi roolia varten. Hänen vaaleat pitkät hiuksensa ovat vaihtuneet lyhyeen tummaan tukkaan. Tämän lisäksi hän on treenannut paljon ja kovaa.

"Olen viime kuukausina uppoutunut harjoitteluun, jotta voin herättää henkiin tarinan uskomattomasta naisesta, todellisesta mestarista, joka taisteli taisteluita niin kehässä kuin sen ulkopuolella," Sweeney kirjoittaa jakamiensa kuvien yhteydessä.

Kuvajulkaisun näet alta tai täältä.

Fox Newsin haastattelussa Sweeney kertoi, että rakastaa itsensä haastamista ja siksi kyseinen rooli merkitsee hänelle paljon.

- Harrastin 12-19-vuotiaana potkunyrkkeilyä. On ollut ihanaa päästä takaisin kehään, harjoitella ja muuttaa kehoani. Christyn tarina ei ole kevyt, se on henkisesti ja fyysisesti vaativa. Mutta nautin itseni haastamisesta, Sweeney totesi ja jatkoi

- Christy ei ole vain nyrkkeilijä, vaan hän on ihminen, joka voitti sukupuolistereotypiat ja taisteli henkistä, fyysistä ja taloudellista hyväksikäyttöä vastaan. 

Elokuvan julkaisuajankohta ei ole vielä selvillä. 

Lue myös: Gwyneth Paltrow palaa valkokankaalle vuosien tauon jälkeen - syy yllättää

Lue myös: Uusi Jokeri-elokuva tekee mahdollisesti suuren taloudellisen tappion - lipputuloista ristiriitaista tietoa

Lue myös: "Siitä on jäänyt sisälle hirveä haava" - Jussi Rainio avautuu lapsuudestaan Vain elämää -jaksossa

Lähteet: CNN, Fox News

Kilpailut

Uusimmat