Suomalainen huippukokki paljastaa: Tätä en koskaan tilaa ravintolassa!
Tomi Björck on matkustellut ympäri maailmaa erikoisten makujen perässä, mutta on olemassa yksi ruokalaji, mitä hän ei ravintolassa tilaa ikinä.
- Se on lohi. Sitä tulee tehtyä itse niin paljon ja syötyä niin paljon, etten halua tilata sitä ravintolassa, Björck kertoo.
Suomen Master Chef -tuomarina suurelle yleisölle tutuksi tullut Tomi nähdään myös Master Chefin seuraavalla tuotantokaudella ensi vuonna. Sitä ennen hänen elämäänsä pääsee seuraamaan syksyllä JIMillä Tomin keittiö -ohjelmassa. Ohjelmassa seurataan Tomin ja hänen tiiminsä työskentelyä uudessa Gaijin-ravintolassa.
Tomin keittiö alkaa 9. lokakuuta JIMillä.
Kilpailut
Uusimmat
Yhä useampi opiskelija lähtee kotikaupungistaan muualle opintojen perässä
Donald Trump uhitteli haluavansa Grönlannin osaksi Yhdysvaltoja
Tuomaan Markkinat teki kävijäennätyksen - myydyin ruokatuote ei yllätä
Kansanedustaja Antti Kangas sai sairauslomaa uupumuksen vuoksi
Työttömien määrä kipuaa yhä korkeammalle - luku kasvanut vuodentakaisesta kymmenillätuhansilla
Näytä lisää