Suomalainen huippukokki paljastaa: Tätä en koskaan tilaa ravintolassa!
Tomi Björck on matkustellut ympäri maailmaa erikoisten makujen perässä, mutta on olemassa yksi ruokalaji, mitä hän ei ravintolassa tilaa ikinä.
- Se on lohi. Sitä tulee tehtyä itse niin paljon ja syötyä niin paljon, etten halua tilata sitä ravintolassa, Björck kertoo.
Suomen Master Chef -tuomarina suurelle yleisölle tutuksi tullut Tomi nähdään myös Master Chefin seuraavalla tuotantokaudella ensi vuonna. Sitä ennen hänen elämäänsä pääsee seuraamaan syksyllä JIMillä Tomin keittiö -ohjelmassa. Ohjelmassa seurataan Tomin ja hänen tiiminsä työskentelyä uudessa Gaijin-ravintolassa.
Tomin keittiö alkaa 9. lokakuuta JIMillä.
Kilpailut
Uusimmat
Katy Perry voitti oikeuden käyttää nimeään Australiassa
Jari-myrsky aiheutti vahinkoa ympäri maata: "Lumimyrskyjen harvinaisemmasta päästä"
Tony Kakon luotsaaman Himmelkraftin ensisinkku julki: "Nauti Uraniumista"
Poliisi lisää läsnäoloa kouluissa - luvassa virtuaalioppitunteja
Suuri joukko lapsia suuntasi tänään työpaikoille - tarkoituksena opettaa, miten yhteiskunta toimii
Näytä lisää