Suomalainen huippukokki paljastaa: Tätä en koskaan tilaa ravintolassa!

01.09.2011 20:30 - Mikko Räsänen

Farang- ja Gaijin-ravintoloiden takana oleva huippukokki Tomi Björck paljasti Voicelle, mitä hän ei koskaan suostu tilaamaan ravintolassa.

Tomi Björck on matkustellut ympäri maailmaa erikoisten makujen perässä, mutta on olemassa yksi ruokalaji, mitä hän ei ravintolassa tilaa ikinä.

- Se on lohi. Sitä tulee tehtyä itse niin paljon ja syötyä niin paljon, etten halua tilata sitä ravintolassa, Björck kertoo.

Suomen Master Chef -tuomarina suurelle yleisölle tutuksi tullut Tomi nähdään myös Master Chefin seuraavalla tuotantokaudella ensi vuonna. Sitä ennen hänen elämäänsä pääsee seuraamaan syksyllä JIMillä Tomin keittiö -ohjelmassa. Ohjelmassa seurataan Tomin ja hänen tiiminsä työskentelyä uudessa Gaijin-ravintolassa.

Tomin keittiö alkaa 9. lokakuuta JIMillä.

Kilpailut

Uusimmat