Kuva: Shutterstock

Herkullinen mustikkarahka maistuu koko perheelle - näin teet itse

07.09.2019 08:15 - Karoliina Kotala

Täyteläinen ja maistuva rahka syntyy maitorahkan ja jogurtin yhdistelmästä.

Rahkat ovat mitä parhainta evästä; ne toimivat niin aamiaisena kuin välipalanakin ja itse tehtyinä niihin on helppo lisätä juuri ne raaka-aineet, joista pitää. Tässä reseptissä rahkaan on lisätty makeutta ruokosokerilla, mutta halutessaan sen voi jättää pois. Juuri sopivaa kirpeyttä rahka saa teelusikallisesta limen mehua.

Mustikkarahka

2,5 dl mustikoita

250 g maitorahkaa

1,5 dl turkkilaista jogurttia

1,5 rkl ruokosokeria

1 tl limen mehua

1. Sekoita ainekset keskenään. Älä kuitenkaan vatkaa liikaa, jotta mustikat eivät rikkoudu kokonaan.

2. Nauti!

Lue myös: Oletko maistanut omenalettuja? Herkullinen resepti kannattaa ottaa kokeiluun

Kilpailut

Uusimmat