Kuva: AOP

Iron Maiden Suomeen ensi kesänä: "Tarjoamme faneille once in a lifetime -livekokemuksen"

19.09.2024 09:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yhtye nousee lavalle 16. kesäkuuta Helsingin Olympiastadionilla.

Heavy metal -legenda Iron Maiden saapuu Suomeen ensi kesänä. Yhtye nousee lavalle Helsingin Olympiastadionilla 16. kesäkuuta. Lipunmyynti alkaa 23. syyskuuta. 

Run For Your Lives -nimellä kulkeva kiertue juhlistaa vuonna 1975 perustetun bändin 50-vuotista taivalta. Biisilista tulee tiedotteen mukaan koostumaan bändin yhdeksän ensimmäisen levyn kappaleista, eli Iron Maidenista Fear of the Darkiin. Yhtye lupaakin, että luvassa on yhtyeen historian paras show.

- Ensi vuosi on hyvin erityinen Iron Maidenille ja aiomme tarjota faneillemme once in a lifetime -livekokemuksen. Tulossa on kiertue, joka saa hymyn huulille. Jos olet nähnyt meidät aikaisemmin livenä, valmistaudu kokemaan aivan uudelle tasolle viety keikka. Ja jos et ole nähnyt meitä aiemmin, niin mitä hittoa olet odottanut? Nyt sinulla on tilaisuus selvittää, mistä olet jäänyt paitsi, sanoo laulaja Bruce Dickinson kertoo tiedotteessa.

Myös 46 vuotta yhtyeen managerina toiminut Rod Smallwood on innoissaan tulevasta kiertueesta.

- Näistä biiseistä monia ei ole soitettu vuosiin, eikä todennäköisesti soiteta enää koskaan tulevaisuudessa. Olemme työskennelleet jo kuukausia luodaksemme entistä näyttävämmän show:n, joka herättää kappaleet henkiin entistä paremmin. Seuraavat pari vuotta tulevat olemaan valtavia sekä Iron Maidenille että Eddielle, ja olemme innoissamme siitä mitä meillä on tarjota faneillemme koko 50-vuotisvuotemme ajan. Lupaan, että tulette kaikki olemaan todella onnellisia, sanoo yhtyeen manageri Smallwood sanoo. 

Suomen keikan kiertueella lämmittelijänä toimii amerikkalainen Halestrom.

Suomessa Iron Maiden on konsertoinut viimeksi loppuunmyydyillä keikoilla Tampereen Nokia Arenalla kesäkuussa 2023. Helsingin Olympiastadionilla yhtye on nähty aiemmin vuosina 2008, 2011 ja 2013. 

Lue myös: Iron Maiden julkaisi videon Tampereelta - "Hyvää syntymäpäivää, Nicko!"

Kilpailut

Uusimmat