Kotimaisten huippurokkareiden menut kisaavat kansainvälisestä palkinnosta
Gourmand World Cookbook Awards 2010 on valinnut Johnny Knigan koostaman Ilveksen rokkimenut Suomen kekseliäimmäksi keittokirjaksi. Teos kilpailee nyt maailman parhaiden keittokirjojen The Best Innovative Cookbook -sarjassa. Kilpailu ratkeaa maaliskuun alussa Pariisissa palkintogaalassa keittokirjamessujen yhteydessä.
Santtu Parkkosen, Ari Talusénin ja Kikke Heikkisen teos esittelee Tavastian kylkiäisravintola Ilveksessä toteutetut kuukausittaiset rokkimenut. Suomen eturivin rockmuusikot suunnittelivat kantakapakalleen kokonaisen päivälliskattauksen alku-, pää- ja jälkiruokineen. Hilpeä kirja kurkistaa samalla Ilveksen värikkääseen historiaan.
Ilveksen Rokkimenuja voi ostaa mm. Tiketin ja Backstage Rock Shopin nettikaupoista. Kirjaa on saatavilla myös Ravintola Ilveksestä ja Tiketin Helsingin toimipisteestä.