Huippunäyttelijät tähdittävät ensi syksynä alkavaa Vedetään hatusta -viihdeohjelmaa

20.05.2010 13:54 -

Vedetään hatusta on MTV3-kanavalla syksyllä alkava uusi viihdeohjelma, jossa neljä huippunäyttelijää improaa komediallisia tehtäviä. Näyttelijöiden joukosta löytyy muun muassa Putous-sketsisarjasta tutuksi tullut Aku Hirviniemi.

Brittiläiseen Whose line is it anyway? -ohjelmaformaattiin perustuvaa Vedetään hatusta ohjelmaa päästään seuraamaan MTV3-kanavalla ensi syksystä alkaen.

Ohjelman vakionäyttelijöihin lukeutuu Aku Hirviniemen lisäksi tv-katsojille tutut suosikkinäyttelijät Hannu-Pekka Björkman, joka tunnetaan muun muassa Täällä Pohjantähden alla -elokuvasta ja Kotikatu-sarjasta tuttu Ria Kataja. Ohjelman neljäs vakionäyttelijä on Kari Ketonen, jonka on voinut bongata Pelikaanimies-elokuvan ja Ketonen & Myllyrinne -sarjan rooleistaan. Vakionäyttelijöiden lisäksi ohjelmassa tullaan näkemään vierailevia tähtiä.

Ohjelmaa isännöi Ketonen & Myllyrinne –komediasarjaa käsikirjoittanut Ville Myllyrinne, jonka tehtävänä on jakaa mielivaltaisesti sekä tehtäviä että pisteitä. Ratkaisut tehtäviin on vedettävä hatusta ja voittaja saa lukea lopputekstit. Hatusta on vedettävä ainakin dubbausta, laulua, pantomiimia ja stand-upia.

Kilpailut

Uusimmat