IS: Hans Välimäki: Huippuravintolan pitäminen muuttui kivireen vetämiseksi
Pitkällisen pohdinnan jälkeen Hans Välimäki laittoi huippuravintolansa Chez Dominiquen tauolle. Kesän aikana kypsyi päätös ravintolan sulkemisesta ja elokuun lopussa Välimäki tiedotti sulkevansa Chez Dominiquen 5. lokakuuta.
- Kivaa on ollut, parhaimmillaan superkivaa. Olen ylpeä Dominiquesta ja kaikesta siitä, mitä olen upean henkilökuntani kanssa saavuttanut, mutta nyt on aika tehdä muuta, mies kertoi elokuussa.
Ilta-Sanomien viikonloppunumerossa Välimäki kertoo, mikä vaikutti lopulliseen lopettamispäätökseen.
- Olen ollut Dominiquessa töissä 15 vuotta. Viime aikoina se on alkanut tuntua työltä, kivireen vetämiseltä. Olin pitkään keittiön nuorin, sitten olin siellä keski-ikäinen ja nyt olen vanhin. Halusin kokeilla muuta.
Välimäki ei ole kertonut tarkemmin tulevista projekteistaan. Tällä hetkellä hän kuvaa uutta Suomen paras leipomo -ohjelmaa, joka nähdään Jim-kanavalla ensi keväänä.
Lähde: Ilta-Sanomat