Oletko lisännyt kananmunien keitinveteen leivinjauhetta? Kannattaisi
Kananmunan kuoriminen saattaa saada rankan päivän tuntumaan entistäkin rankemmalta, mikäli helppo homma osoittautuu epätoivoiseksi.
Tutkija Harold McGeen mukaan ärsyttävää operaatiota voi helpotta pienellä kikalla: lisäämällä munien keitinveteen puoli teelusikallista leivinjauhetta.
McGeen mukaan kananmunankuorien irtoaminen riippuu kuorien pH-pitoisuudesta. Leivinjauheen lisääminen keitinveteen vaikuttaa arvoon ja tekee kuorista helpommin irtoavia.
Kerroimme aiemmin myös, miten kananmunan saa rikottua yhdellä kädellä.
Lue myös: Kananmunien paisto helpottuu kertaheitolla muffinssipellillä
Lähde: Tastingtable
Kilpailut
Uusimmat
Sopimusrikkomus UMK:ssa - One Morning Left joutuu jättämään kilpailun
Erä Tapolan valkosipulikastiketta vedetään myynnistä
Suomalainen makeisyritys valittiin maailman parhaaksi lakritsin valmistajaksi
Yksi maa jättäytyy pois Euroviisuista: "Päätös ei ollut helppo"
Heliövaara ja Patten etenivät uransa ensimmäistä kertaa neljän parhaan parin joukkoon Australian avoimissa
Näytä lisää