Neljä herkullista ruokareseptiä paleodiettaajalle
Aamiaiseksi avokadoa ja kananmunia
Täyttävä ja hyviä rasvoja sisältävä aamiainen syntyy helposti uunissa avokadosta ja kananmunasta.
Halkaise avokado puoliksi ja poista kivi lusikan avulla. Koverra hedelmälihaan kuoppa. Riko kananmuna avokadon puolikkaan sisälle, ripottele päälle suolaa ja mustapippuria ja paista uunissa parissa sadassa asteessa kypsäksi.
Englanninkielisen reseptin kuvineen löydät täältä.
Lounaaksi kookos-kurpitsakeittoa
Syksy on saapunut, ja mikä lämmittäisikään paremmin kuin Butternut squash -kurpitsasta valmistettu keitto. Pehmeyttä mausteiseen sosekeittoon tuo kookosmaito.
Englanninkielisen resepti kuvineen löydät täältä.
Lohturuokaa kesäkurpitsanuudeleista
Nuudelin voi tehdä myös kesäkurpitsasta. Tee kurpitsasta ohuita suikaleita julienne-kuorijan avulla.
Paahda mantelijauhoa ja suolaa kookosöljyssä wok-pannulla. Siirrä aineket sivuun ja laita pannulle paistumaan kurpitsasuikaleet pehmeiksi. Mausta muun muassa valkosipulilla ja pippurilla.
Englannikielisen reseptin kuvineen löydät täältä.
Jälkiruokapannukakut
Mantelijauhosta tehdyt amerikkalaiset pannukakut ovat mainio jälkiruoka herkkusuille. Vähähiilihydraattiset ja gluteenittomat pannarit syntyvät mantelijauhosta, pellavansiemenjauhosta, mantelimaidosta, kananmunista, ja ruokasoodasta. Lisukkeena maistuvat esimerkiksi mustikat.
Englanninkielisen reseptin kuvineen löydät täältä.
Lähde: Popsugar