Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Sun-Maid.
Ruokaisa couscous-salaatti sopii moneen - katso video ja resepti
Couscous-salaatti on helppo ja täyttävä salaatti, joka sopii mainiosti vaikkapa illanistujaisiin, välipalaksi tai lisukkeeksi. Maut tulevat parhaiten esiin, kun sen tekee valmiiksi jo tarjoilua edeltävänä päivänä jääkaappiin maustumaan.
Katso reseptivideosta, miten helposti couscous-salaatti valmistuu ja kokeile itse vaikkapa pääsiäispöytään, vappupiknikille tai muihin kevään juhliin!
Couscous-salaatti
Kokeile couscoussalaattia vaihtoehtona perinteiselle vihersalaatille.
3,5 dl vettä
3,5 dl couscousia
1,5 dl kalifornialaisia rusinoita
1 paprika
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni punasipuli
1 dl herneitä
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
1 rkl
hunajaa
suolaa ja pippuria
Kastike:
4 dl turkkilaista jugurttia
1/2 kurkku
1-2 valkosipulin kynttä
Tee näin:
Keitä couscous kypsäksi.
Kiehauta rusinat voilla maustetussa vedessä. Kaada rusinavesi couscousin päälle. Lisää öljy, hunaja ja mausteet, ja sekoita huolella.
Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi ja paista ne oliiviöljyssä kypsiksi. Sekoita couscousin joukkoon.
Valmista kastike. Pilko kurkku ja valkosipuli, ja lisää ne jugurtin joukkoon.
Couscous-salaatti on herkullista sellaisenaan, mutta voit tarjoilla sen myös tuoreen leivän tai halloumijuuston kera.
Maistuvaa nautiskeluhetkeä!
Kilpailut
Uusimmat
Minä 2.0 artikkelit