Teemu löysi jouluseuraa radiosta – alkaako tästä vuoden rakkaustarina?

28.12.2012 17:15 - Katariina Näreaho

Muistatko vielä Teemun, joka haki itselleen Facebookissa jouluseuraa? Voice auttoi miestä mäessä, eikä hänen tarvinnut viettää pyhiä yksin.

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna kokkolalaisesta Teemusta, joka etsi itselleen seuraa jouluksi. Voit lukea kyseisen jutun täältä. Ilahduttava uutinen onkin juuri se, että 27-vuotias nuorukainen löysi itselleen jouluseuraa, ja vieläpä Voicen avustuksella.

- Neitokainen kertoi kuulleensa asiasta ensin radiosta, jonka jälkeen kävi vielä lukemassa uutisen netistä, Teemu kertoo.

Miehen mukaan seuralainen valikoitui useiden hakemuksien joukosta, joista viitisenkymmentä oli varteenotettavia. Ikähaarukkakin oli varsin suuri, 20-50 vuotta. Teemun valitsema seuralainen on kotoisin Oulusta ja hän on 25-vuotias.

- Ihan huippu tyyppi! Ei voi moittia. Valitsin kyllä oikean seuralaisen matkaani, mies hehkuttaa Voicelle.

Teemu vei seuralaisensa Rukalle, jossa pariskunta viihtyi hyvin. Aika ei ehtinyt käydä pitkäksi, sillä pari kävi muun muassa kylpylässä ja porofarmilla.

- Pakkaset oli armottomat joten ulkoilu jäi vähemmälle.

Vaan mitenkäs nuorenparin suunnitelmat tästä eteenpäin?

- Ei olla sovittu vielä mitään. Facebook on kova sana ja sitä kautta ollaan pidetty yhteyttä. Tietysti myös puhelimitse.

Voice toivottaa parille oikein hyvää uutta vuotta ja ruusuista tulevaisuutta!

Kilpailut

Uusimmat