Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Sun-Maid.
Herkullinen parsakaalipasta syntyy hetkessä - katso resepti ja video
Katso reseptivideo ja pistä kokaten!
Parsakaalipasta
1 parsakaali
1 pieni kukkakaali
1 sipuli
1/2 fenkoli
2 rkl rusinatapenadea
tagliatellepastaa
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
Tee näin:
Keitä parsakaali ja kukkakaali melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
Paista suikaloitua sipulia ja fenkolia paistinpannulla oliiviöljyssä. Lisää parsakaali, kukkakaali ja tapenade. Sekoita huolella.
Lisää sekaan keitetty pasta ja mausta suolalla ja pippurilla.
Voit halutessasi lisätä kasvisten sekaan tilkan kermaa ennen pastan lisäämistä.
Kilpailut
Uusimmat
Donald Trump uhitteli haluavansa Grönlannin osaksi Yhdysvaltoja
Tuomaan Markkinat teki kävijäennätyksen - myydyin ruokatuote ei yllätä
Kansanedustaja Antti Kangas sai sairauslomaa uupumuksen vuoksi
Työttömien määrä kipuaa yhä korkeammalle - luku kasvanut vuodentakaisesta kymmenillätuhansilla
Suomen väkiluku jatkoi kasvamistaan maahanmuuton ansiosta - syntyvyys edelleen matalaa
Näytä lisää
Minä 2.0 artikkelit
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten