Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Sun-Maid.
Herkullinen parsakaalipasta syntyy hetkessä - katso resepti ja video
Katso reseptivideo ja pistä kokaten!
Parsakaalipasta
1 parsakaali
1 pieni kukkakaali
1 sipuli
1/2 fenkoli
2 rkl rusinatapenadea
tagliatellepastaa
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
Tee näin:
Keitä parsakaali ja kukkakaali melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
Paista suikaloitua sipulia ja fenkolia paistinpannulla oliiviöljyssä. Lisää parsakaali, kukkakaali ja tapenade. Sekoita huolella.
Lisää sekaan keitetty pasta ja mausta suolalla ja pippurilla.
Voit halutessasi lisätä kasvisten sekaan tilkan kermaa ennen pastan lisäämistä.
Kilpailut
Uusimmat
Missä suomalaiset kolaroivat eniten? Vakuutusyhtiön mukaan yksi paikka nousee ylitse muiden
Arvostelu: Klaus Härön uutuuselokuva asettaa elokuvavuoden riman heti korkealle
HS: Jo toinen Fat Lizard -ravintola hakeutui konkurssiin ja sulki ovensa
One Morning Left lopettaa: 'Muut jäsenet eivät olisi koskaan liittyneet yhtyeeseen, jos olisivat tienneet'
Sopimusrikkomus UMK:ssa - One Morning Left joutuu jättämään kilpailun
Näytä lisää
Minä 2.0 artikkelit
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten
Minä 2.0
yli 8 vuotta sitten