Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Sun-Maid.
Rusinatapenaden valmistus on superhelppoa - katso video ja resepti
Tapenade eli oliivitahna sisältää perinteisesti myös sardelleja tai anjovista, mutta tässä helpossa reseptissä maku syntyy yhdistämällä oliiveihin kapriksia ja rusinoita. Tahna sopii siis mainiosti myös kala-allergikoille!
Sipaise rusinatapenadea tuoreen leivän päälle, nautiskele pastan kera tai dippaa siihen vihanneksia. Tämä resepti vie kielen mennessään!
Rusinatapenade
200 g oliiveja
1 puntti persiljaa
2 valkosipulin kynttä
1 rkl sitruunamehua
½ dl kalifornialaisia rusinoita
½ dl kapriksia
½ dl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Tee näin:
Kiehauta rusinat pehmeiksi tilkassa vettä.
Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella tai blenderillä.
Tapenade sopii loistavasti paahdetulle vaalealle leivälle tai pastan kastikkeeksi.
Kilpailut
Uusimmat
Minä 2.0 artikkelit